Ansöka om ett bostadslån

Dålig kredit värderingar var en gång sågs som en mördare slag mot dem som hoppas kunna köpa ett nytt hem. Men verkligheten är att låga kredit värderingar endast betraktas som en indikation på risk som långivare. Så, är det möjligt att framgångsrikt ansöka om ett bostadslån med dålig kredit, men det finns förutsättningar för. Även kredit värderingar är inte det avgörande och O när de ansöker om ett bostadslån är långivarekommer inte att helt enkelt ignorera informationen heller. När allt involverade inteckningar hundratusentals dollar, så riskerna är höga. Av den anledningen får godkännande bostadslån kräver viss ansträngning och förberedelse hos den sökande.

Vad detta innebär för är att kunna uppfylla de nödvändiga kriterierna, till normer som fastställts av långivare sålla bland de sökande. Endast de som kvalificerar genom de fastställda kriterierna någonsin kan hoppas att säkra godkända bostadslån trots dåliga krediter. Tricket är då att se till att din ansökan uppfyller förväntningarna hos långivaren. Det finns tre huvudsakliga områden att tänka på om du vill ha ett SMSlån 2000 Erbjuder en handpenning Betydelsen handpenningen spelar ansöker om ett bostadslån med dåliga krediter kan inte underskattas. Det finns ett par anledningar till detta, med huvudmannen är att den mängd som behövs för att låna minskar. Detta är goda nyheter, inte bara för långivaren utan för låntagaren också. När allt är de mindre i skuld och sina månatliga avbetalningar är lägre. Den typiska belopp som krävs för en handpenning är mellan 5% och 10% av köpeskillingen. Detta kan ofta översätta till cirka 30.000, beroende på vad inköpspriset faktiskt är. Däremot kan chanserna att få godkännande bostadslån förbättras avsevärt på grund av möjligheten att spara så mycket pengar också. I grund och botten, den finansiella disciplin som krävs för att få en klumpsumma av den storleken tillsammans tyder på en mogen och ansvarsfull attityd - och låntagare med dessa attribut är mycket mer benägna att få en godkänd bostadslån, trots dåliga krediter. Keep It Real Det är ingen idé är ute efter att säkra ett lån som är för stor att återbetala.

Det är där de andrafaktorer företräde framför en kredit värdering när de ansöker om ett bostadslån med dålig kredit. I grund och botten, det spelar ingen roll om en sökande har en perfekt 800 poäng, om de inte tjänartillräckligt med pengar varje månad, då de inte kan garantera återbetalning. Till exempel, om en advokat med en inkomst på 8000 vill genom ett hem värt 1 miljon, då han kan behöva göra månatliga återbetalningar av kanske 3500. Men uppehälle och befintliga skulder kan innebära kostnader på 5.000 är redan betalt, så han har inte tillräckligt. Men för någon med en inkomst på 3.500, att få godkännande lån på upp till 250.000 är mycket mer sannolikt, om han har1.000 gratis varje månad. Välj din långivare Slutligen, att välja din långivare noggrant är viktigt. Vissa långivare lägga till extra avgifter till sökande med låga kredit värderingar, medan andra har hårda straff för alla typer av återbetalning fördröjning.

Så kan få godkännande vara en mardröm med fel långivare. Generellt online långivare erbjuder de bästa erbjudanden, med lägre räntor och bättre villkor än traditionella långivare. Och antalet godkända bostadslån trots dåliga krediter är relativt sett större. Så ta dig tid att titta på nätet innan de accepterar ett avtal bostadslån.